Teamkleding.be is nu Squadra Velo

Werkwijze

Via deze site kan u snel en eenvoudig een offerte maken voor wielerkleding met eigen design.  

Hoe krijg ik het snelste een offerte?

Ga naar Snel-offerte en vul bij de items, die u nodig heeft, de gewenste aantallen in.

In totaal moet uw offerte minstens 40 stuks (trui,vest,...) bevatten, met een minimum van 10 stuks per artikel.

Wat na de offerte?

Contact: na de offerte mag u van ons de gepaste opvolging verwachten.  Telefonisch indien u uw nummer achterlaat, per mail in het andere geval.

MAATBEPALING:

Als je nieuwe kleren koopt, wil je deze eerst passen. Dat is met fietskledij niet anders.  Wij maken dit graag voor u mogelijk door u pasmaten te bezorgen. Pas dan weet je ook hoe de maten zich verhouden en kan je uw offerte finaliseren.

Ontwerp: onze Italiaanse ontwerpdienst maakt unieke ontwerpen op basis van de door u aangegeven suggesties, logo's en pantone (PMS) kleuren.  Kiest u ervoor om zelf te onwerpen, dan kan u op de site, per artikel, de blanco ontwerpbestanden terugvinden. Er is geen enkele beperking qua aantal kleuren: een ontwerp in 3 kleuren of 8 kleuren kost exact hetzelfde. Dit betekent dat elke sponsor in zijn eigen huiskleur op de outfit kan! 

PRODUCTIE:

Na goedkeuring van het ontwerp en de definitieve bestelling, sturen we u een voorschotfactuur voor de helft van het bedrag.  Bij ontvangst van de betaling start de productieperiode van 8 weken.

LEVERING:

Zodra uw teamkledij klaar is, verwittigen we u.  We vragen het resterende bedrag te betalen en verzenden de goederen bij ontvangst van betaling.

Vertrouw de ontwikkeling van uw teamkledij toe aan een partner, die werkt met de besten uit het peloton. Sportful ontwikkelt de fietskleding van Pro Team Tinkoff. Wolvenberg is exclusieve distributeur van Sportful in de Benelux.