Teamkleding.be is nu Squadra Velo

Teamkleding

Teamkleding.be is een website van Wolvenberg. Wolvenberg is de exclusieve distributeur van Sportful in Benelux.  Sportful is een Italiaanse merk met een grote historiek. In de jaren '90 was  Sportful is de officiële partner van Mapei. In die dagen wonnen Museeuw, Tafi en Ballerini zowat alle klassiekers die er te winnen waren. Ook de Squadra Azzurri, onder leiding van eerst Ballerini en daarna Bettini koos van 2002 tot 2010 voor een wieleroutfit van Sportful. Met 3 Wereldtitels en een gouden Olympische medaille in die periode lijkt het dat men een goede keuze maakte.  

Sinds 2010 is Sportful de officiële partner van Tinkoff-Saxo. Nick Nuyens en Fabian Cancellara wonnen er hun klassiekers in. Contador wint er nu zijn grote rondes mee. Ook Peter Sagan, regerend Wereldkampioen en publiekslieveling, voert zijn grootste truckjes op in Bodyfit Pro van Sportful. In regen en wind, alle seizoenen, bergop en bergaf, in het heetst van de strijd: Sportful ook voor u!

Teamkleding.be

Deze website biedt u de mogelijkheid om snel en eenvoudig een offerte te maken voor een gepersonaliseerde wieleroutfit. Zo moet u niet op een prijs voor uw gepersonaliseerde fietskleding zitten wachten maar kan u meteen aan de slag! Ga onmiddellijk aan de slag met de Snel-offerte en ontdek onze mogelijkheden. 

U merkt dat ons aanbod teamkleding compleet is.  Trui met lange mouw of korte mouw? Voor kinderen, vrouwen of mannen? Korte broeken met keuze uit 3 verschillende zemen?  Lange broek of tijdritpak? Of accessoires zoals hanschoenen, armstukken, kousen, schoenovertrekken, muts, pet of nekbeschermer.  We hebben het allemaal en kunnen het voor u personaliseren